Oikeuspsykologi - Psykoterapeutti - Hypnoterapeutti - Psyykkinen valmentaja

Olen koulutukseltani oikeuspsykologi ja psykoterapeutti. Olen työskennellyt psykologina lastensuojelussa, oikeuspsykiatriassa, vankeinhoidossa ja omalla toiminimellä psykoterapeuttina pääasiassa aikuisasiakkaille. Olen erikoistunut skeematerapiaan ja hypnoterapiaan. Olen myös lisensoitu psyykkinen valmentaja.

Psykoterapeuttina työskentelen pitkälti skeematerapian viitekehyksestä, jolloin työstetään laaja-alaisempia tunne-elämän ja käyttäytymisen ongelmia, jotka kliinisesti usein määrittyvät eri asteisiksi persoonallisuushäiriöiksi.

Hypnoterapiassa olen käsitellyt erityisesti ahdistuneisuushäiriöitä ja traumakokemuksia. Käytän työskentelyssäni paljon nk. aikatyöskentelyä eli palautan asiakkaan hypnoosissa siihen vaiheeseen elämää, missä ongelma on alkanut.

Psyykkinen valmennus on tarkoitettu niille, jotka haluavat parantaa suoritustaan eri elämänalueilla ja asettaa tavoitteita huippusuorituksen tasolle.


Oikeuspsykologista konsultaatiota tarvitaan, kun psykologiset tekijät vaikuttavat oikeudellisessa kontekstissa esiintyvissä kysymyksissä. Se voi tarkoittaa asiantuntijalausuntojen tekemistä, konsultaatiota asianajajille tai itse asiakkaan henkistä tukemista oikeusprosessissa.

Olen mukana Narsismin uhrien tuki ry:n ja Uskontojen uhrien tuki ry:n toiminnassa, joten asiakkainani on paljon henkilöitä, joiden taustassa on kokemuksia narsismista ja haitallisesta uskonnollisuudesta.


Psykoterapiaa, hypnoterapiaa ja psyykkistä valmennusta teen omalla toiminimellä Mehiläisen kautta. Ajanvaraukset numerosta: 041 313 5909. Myös videotapaamiset ovat mahdollisia.


Oikeuspsykologista konsultaatiota ja asiantuntijalausuntoja teen lakitoimisto PsyJuridican kautta.Uutiset

European Society of Hypnosis - Antalya, Turkey 26-30.10.2023 (28.07.2023)
European Society of Hypnosis -järjestön kongressi järjestetään tänä vuonna Turkin Antalyassa 26-29.10.2023. Kongressin teemana on "Hypnosis Food for Body and Mind..

02.07.2023  Superihmiset
23.06.2023  Uusi teos: Hypnoosi ja hypnoterapia
22.07.2022  HYPNOOSIVALMENNUS