Oikeuspsykologi, Psykoterapeutti, Hypnoterapeutti ja Psyykkinen valmentaja


Olen koulutukseltani psykologi, oikeuspsykologi ja psykoterapeutti. Olen työskennellyt psykologina mm. lastensuojelussa, oikeuspsykiatriassa ja vankilassa sekä vuodesta 2003 alkaen myös omalla toiminimellä. Olen erikoistunut oikeuspsykologian lisäksi skeematerapiaan ja hypnoterapiaan. Olen myös lisensoitu psyykkinen valmentaja.

Psykoterapeuttina työskentelen pitkälti skeematerapian viitekehyksestä, jolloin työstetään laaja-alaisempia tunne-elämän ja käyttäytymisen ongelmia, jotka kliinisesti usein määrittyvät eri asteisiksi persoonallisuushäiriöiksi. Hypnoterapiassa olen käsitellyt erityisesti ahdistuneisuushäiriöitä ja traumakokemuksia. Käytän työskentelyssäni paljon nk. aikatyöskentelyä eli palautan asiakkaan hypnoosissa siihen vaiheeseen elämää, missä ongelma on alkanut. Psyykkinen valmennus on tarkoitettu niille, jotka haluavat parantaa suoritustaan eri elämänalueilla ja asettaa tavoitteita huippusuorituksen tasolle.

Olen jäsen Narsismin uhrien tuki ry:ssä ja Uskontojen uhrien tuki ry:ssä, joten asiakkainani on ollut paljon henkilöitä, joiden taustassa on kokemuksia narsismista ja vahingollisesta uskonnollisuudesta.


Työskentelen omalla toiminimellä Mehiläisen kautta:

Psykoterapeutti | Mehiläinen (mehilainen.fi), josta voi varata tapaamisen tai videotapaamisen.

Oikeuspsykologista konsultaatiota ja asiantuntijalausuntoja teen omalla toiminimellä lakitoimisto PsyJuridican kautta: PsyJuridica Oy - lakimies ja psykologi palveluksessasi. Oikeuspsykologista tietämystä tarvitaan, kun psykologiset tekijät vaikuttavat oikeudellisessa kontekstissa esiintyvissä kysymyksissä.

Uutiset

European Society of Hypnosis - Antalya, Turkey 26-30.10.2023 (28.07.2023)
European Society of Hypnosis -järjestön kongressi järjestetään tänä vuonna Turkin Antalyassa 26-29.10.2023. Kongressin teemana on "Hypnosis Food for Body and Mind..

02.07.2023  Superihmiset
23.06.2023  Uusi teos: Hypnoosi ja hypnoterapia
22.07.2022  HYPNOOSIVALMENNUS